Τα Νέα μας

Επιστολή στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Με αριθμό πρωτ. 28/23.11.2016 καταθέσαμε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επιστολή για την ενσωμάτωση Κοινοτικού Κανονισμού και πρόταση προσαρμογής ισχύουσας Εθνικής νομοθεσίας.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Μιχάλη Γελασάκη και το musicpaper.gr για την φιλοξενία του banner με την ιστοσελίδα του συλλόγου μας. Μας βοηθά πολύ στο να μάθει ο κόσμος για την έναρξη λειτουργίας μας και να ενημερωθεί μέσα από την σελίδα για θέματα προστασίας των ιπποειδών.
http://www.musicpaper.gr/
banner musicpaper gr

Η πρώτη παρουσίαση του συλλόγου μας στο περιοδικό «Ιππασία» τεύχος 337, Ιανουάριος 2016. Το σωματείο θα ξεκινήσει αρχικά με ενέργειες που αφορούν την βελτίωση της νομοθεσίας για να προχωρήσει αργότερα μέσα από συντονισμένες δραστηριότητες στην περίθαλψη ιπποειδών.

ippasia

Ο εθελοντισμός και η νομοθεσία είναι τα σημαντικότερα εργαλεία που διαθέτουν οι φιλοζωικές οργανώσεις αλλά και οι πολίτες που ενδιαφέρονται για την προστασία των ζώων.

Καταθέσαμε στην Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία έγγραφο με αριθμό πρωτ. 05/30.11.15 και θέμα, «Κατάθεση πρότασης για την βελτίωση υφιστάμενης νομοθεσίας περί προστασίας των ζώων, με ειδική αναφορά και μέριμνα για τα ιπποειδή».

Σκοπός είναι να ενσωματωθούν οι προτάσεις στην νομοθετική εισήγηση της Π.Φ.Ο. καθώς και σε ενημερωτικές εγκυκλίους προς τους ενδιαφερόμενους φορείς.

eikastiko