Μπάμπω, πριν και μετά

21/02/18

Μπάμπω, πριν και μετά

babo prin kai meta 2017.2018
Η ηλικιωμένη Μπάμπω εντοπίστηκε υπερβολικά αδύνατη, μόνιμα δεμένη να αργοπεθαίνει χωρίς νερό και φαγητό. Όσοι την λυπόντουσαν ειδικά το καλοκαίρι της πήγαιναν λίγο νερό.
Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας στις Σέρρες όπου της παραχωρήθηκε αμέσως χώρος φιλοξενίας.
Η ΙΠΠΟΘΕΣΙΣ εκτός από τα έξοδα για την μεταφορά της ανέλαβε την επίσκεψη του κτηνίατρου που της έφτιαξε τα δόντια για να μπορεί να τρώει . Οι άνθρωποι του Κεθις διαθέτουν τον στάβλο και την καθημερινή της φροντίδα.
Είναι κοινωνική και απολαμβάνει την αγάπη που της είχαν στερήσει. Σε 5 μήνες έχει μεταμορφωθεί από ένα κοκαλιασμένο σε ένα υγιές ζώο που απολαμβάνει την ζωή του.
Σαν την Μπάμπω υπάρχουν και άλλα ιπποειδή που φροντίζουμε σε χώρους φιλοξενίας αφού για οικονομικούς λόγους είναι αδύνατον να έχουμε άμεσα δικές μας εγκαταστάσεις. Σταδιακά θα σας παρουσιάζουμε τις ιστορίες τους.
Ως ΜΚΟ τα μόνα μας έσοδα είναι οι δωρεές σας και η προσφορά του δωρητή που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του ο οποίος μας βοήθησε να καλύψουμε την περίπτωση του ακρωτηριασμένου αλόγου πριν λίγους μήνες. Από τα επιπλέον χρήματα που μας έδωσε μπορέσαμε να προσφέρουμε βοήθεια και σε άλλα περιστατικά.
Δεν έχουμε κανένα άλλο έσοδο.
Βοηθείστε μας να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και 1€ για μας είναι πολύ σημαντική βοήθεια.
Όσοι θέλετε να ενισχύσετε την αγορά τροφών για την Μπάμπω μπορείτε είτε καταθέτοντας χρήματα μέσω PayPal: Ippothesis ~PanHellenic Equine Welfare Association~
ή στον λογαριασμό μας στην ALPHA BANK
ΙΒΑΝ: GR31 0140 9700 9700 0200 2003 966
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 970 00 2002 003966
Γράφοντας για την Μπάμπω, την διεύθυνση ή το email σας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ευχαριστήρια επιστολή, απόδειξη και ενημερωτικό υλικό για τις δραστηριότητες μας.
Σας ευχαριστούμε πολύ!!!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eikastiko