Μια μοναδική ιστορία διάσωσης στις Σέρρες

26/09/17

Μια μοναδική ιστορία διάσωσης στις Σέρρες

serres 2
Πριν από ένα περίπου μήνα ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά για ένα άλογο μόνιμα δεμένο σε μια μάντρα, το οποίο δεν είχε νερό και ήταν εξαιρετικά υποσιτισμένο.
Δώσαμε συμβουλές για τον τρόπο χειρισμού ώστε να απομακρυνθεί το ζώο με κάθε νόμιμο μέσο ενώ η Sofia Tzoniki Γενική Γραμματέας της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας επικοινώνησε με το αρμόδιο τμήμα στην περιοχή για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαζόταν.
Εκείνο που μας έκανε την μεγαλύτερη έκπληξη και μας προκάλεσε απίστευτο θαυμασμό είναι πως ο άνθρωπος που το είδε, επικοινώνησε μαζί μας, ανέλαβε την καταγγελία, έτρεχε να του βάζει νερό, ταξίδευε κάθε ΣΚ στον χώρο για να βεβαιωθεί πως βρίσκεται ακόμα εκεί είναι μια γυναίκα που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της η Λυδία Γαρυφαλλιά Τεπελένη Ένα τεράστιο μπράβο ανήκει αποκλειστικά σε εσένα γιατί χωρίς το δικό σου πείσμα και προσπάθεια όλα θα ήταν πιο δύσκολα.
Ο σύλλογος μας ανέλαβε μόνο τα έξοδα για τα καύσιμα αφού ο Gkesios Giannis που έκανε την μεταφορά, ένας πραγματικός φίλος των αλόγων, δεν θέλησε καμία άλλη αμοιβή. Για την ακρίβεια λίγο καιρό πριν είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κάτι που δεν στάθηκε εμπόδιο όταν δεν είχαμε άλλη λύση να μην υπολογίσει τους πόνους που είχε και να έρθει να μας βοηθήσει.
Η μεγάλη αγκαλιά του ΚΕΘΙΣ-Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών / Hetrics έγινε το νέο σπιτικό της ηλικιωμένης Μπάμπως όπως την ονόμασαν. Η Maria Liga αυτή η κινητήρια δύναμη ενός χώρου που είναι ο παράδεισος για ζώα και ανθρώπους δεν μπόρεσε να μας αρνηθεί και έτσι η γριούλα θα έχει φαγητό, χάδια, περίθαλψη και αγάπη από μικρούς και μεγάλους. Λόγω της κατάστασης της η Μπάμπω θα χρειαστεί κάποια ειδική τροφή και περίθαλψη. Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να το κάνει στον:
AP.ΛOΓAPIAΣMOY κεθις eurobank 00260131770200244739
GR0802601310000770200244739
Όταν όλοι μαζί ενωνόμαστε τότε όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε και τα χειρότερα περιστατικά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eikastiko