Ιπποειδή εργασίας στην Ελλάδα

24/08/17

Ιπποειδή εργασίας στην Ελλάδα

Τα ζώα εργασίας στην Ελλάδα είναι αφημένα στην τύχη τους και εξαρτώνται εντελώς από την διάθεση του «αφεντικού» αν θα τα σεβαστεί ή όχι.
Σε όλες τις περιοχές που υπάρχουν ιπποειδή εργασίας δεν υπάρχει καμία μέριμνα για έλεγχο της ποιότητας ζωής τους, των ωρών εργασίας, της κτηνιατρικής παρακολούθησης όταν μένουν ώρες κάτω από τον ήλιο.
Από τα μέσα Ιουλίου έχουμε ζητήσει από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να μας απαντήσουν σχετικά με άμαξα – πλατφόρμα στην Βόρειο Ελλάδα. Ελπίζουμε όταν μας απαντήσουν να ζει ακόμα το άλογο. Έχουμε ανάλογες καταγγελίες για ανάλογες πλατφόρμες σε πολλές περιοχές.
Πρέπει επιτέλους η χώρα μας και οι αρμόδιες αρχές να αντιληφθούν πως πρέπει να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο το οποίο να καλύπτει όλα τα ιπποειδή και να διενεργούνται σωστοί έλεγχοι.
Νοοτροπία να μην δυσαρεστήσουμε κανέναν και χάσουμε ψηφαλάκια και συγκάλυψη κακοποίησης φέρνουν μονάχα πόνο σε αυτά τα πλάσματα και δεν το αξίζουν. Κανένας δεν το αξίζει.

http://animalscare.gr/%CF%84%CE%B9-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%AD/

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eikastiko