Ενημέρωση για την Δικαστική πορεία του Κολαστήριου στον Ασπρόπυργο

22/06/18

Ενημέρωση για την Δικαστική πορεία του Κολαστήριου στον Ασπρόπυργο

Τον Δεκέμβριο του 2016 μετά από καταγγελία μας η Εισαγγελία διέταξε να γίνει έρευνα από την αστυνομία σε ένα από τα πολύ γνωστά κολαστήρια ιπποειδών. Ο ιδιοκτήτης των ιπποειδών ο οποίος δηλώνει πως τα έχει για αναψυχή, δεν παρουσιάστηκε όταν τον αναζήτησε η αστυνομία, οπότε την διαδικασία του αυτόφωρου πέρασε ο γιός του που ήταν στον χώρο μαζί με έναν φίλο του, πιθανολογούμε πελάτη.
Ο οποίος γιός όπως δήλωσε είχε πάει να δει τον μπαμπά του και ο φίλος του μάλλον είχε πάει να δει τον φίλο του που είχε πάει να δει τον μπαμπά του.
Τώρα ότι μπροστά τους είχαν σχεδόν νεκρά ζώα μάλλον δεν το πρόσεξαν. Επίσης ότι οικογενειακώς πουλάνε ιπποειδή σε άθλια κατάσταση τις περισσότερες φορές μέχρι και αυτή την στιγμή, αυτό μάλλον το κάνουν από χόμπι και αλληλεγγύη στην φύση και όχι για τα χρήματα.
Σήμερα στο Γ Τριμελές Εφετείο Αθηνών θα εκδικαζόταν η έφεση που άσκησε ο υιός μετά την διαδικασία εκδίκασης του αυτόφωρου.
Ήμασταν όλοι εκεί (και ο υιός) από τις 9.00 π.μ. και η υπόθεση μας ήταν η τελευταία. Περίμεναν βέβαιοι πως δεν θα εκδικαζόταν λόγω παρέλευσης του ωραρίου αλλά δεν τους βγήκε.
Όταν η έδρα μας κάλεσε στις 14.25 ο υιός παρουσίασε χαρτί απουσίας της συνηγόρου του και πήρε αναβολή για τις 5 Δεκεμβρίου 2018 στον ίδιο χώρο. Θα μπορούσε να το προσκομίσει νωρίτερα απλά ήθελαν να έχουν το χαρτί της αναβολής διαθέσιμο για την επόμενη φορά.
Στις 5 Δεκεμβρίου θα είμαστε εκεί για να υπερασπιστούμε τα ζώα που κακοποίησαν, ενώ παράλληλα πιέζουμε τις αρχές για δημιουργία θεσμικού πλαισίου προστασίας των ιπποειδών.
Untitled-8

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eikastiko