Εμπόριο ιπποειδών στην Ελλάδα το 2017

27/10/17

Εμπόριο ιπποειδών στην Ελλάδα το 2017

Μέσα από τις δύο φωτογραφίες βλέπουμε τον τρόπο που αγοράζονται και πωλούνται στην ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ τους ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ τα ιπποειδή στην Ελλάδα.

Η πρώτη φωτογραφία είναι από το καλοκαίρι όπου το άλογο πέρασε όλους τους ζεστούς μήνες με ελάχιστο νερό και φαγητό, μόνιμα δεμένο χωρίς σκέπαστρο μέρα νύχτα δίπλα σε μια λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας. photo 1

Στάβλο σπάνια βλέπουν αυτά τα ζώα εκτός αν πρόκειται για καμιά παλιά εγκαταλειμμένη στάνη όπου συνήθως τα κρύβουν. Για κτηνίατρο, αποπαρασίτωση κλπ δεν το συζητάμε και αν χρειαστεί θα έρθει εκείνος που έχει αποδείξει την εχεμύθεια του.

Στην δεύτερη φωτογραφία το ίδιο άλογο το κατέβασαν λίγο πιο κάτω στην ίδια περιοχή, στον μόνιμο έμπορο – συνεργάτη, για φωτογράφιση promo αγγελίας πώλησης. Πάλι μόνιμα δεμένο σε εξωτερικό χώρο και ευτυχώς λόγω φθινοπώρου ίσως υπάρχει λίγο καλύτερη βοσκή.  photo 2
Να μην ξεχάσουμε να επισημάνουμε πως σε περίπτωση εκδίκασης υπόθεσης στο δικαστήριο δηλώνουν άνεργοι χομπίστες, δηλαδή τα αγαπούν κι ενώ δεν εργάζονται τα έχουν από χόμπυ. Τέτοια θυσία!!!!

Αρμόδιοι φορείς δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως συνεργάζονται μαζί τους.

Λέτε να συνεργάζονται; Εμείς εξακολουθούμε να έχουμε κάποιες απορίες που σύντομα θα κληθούν να μας τις απαντήσουν όπως οφείλουν ως δημόσιοι λειτουργοί.

Δυστυχώς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης φροντίζει με μεγάλη επιτυχία να μην εφαρμόζεται καμία Νομοθεσία που ορίζει την καταγραφή και αναγνώριση των ιπποειδών.

Μονάχα εκείνο το έρημο με το άσπρο στο πρόσωπο (μας ακολουθείτε και ξέρετε εσείς ποιό εννοούμε), ταΐστε το λιγάκι. Θα πεθάνει σε λίγο. Αλλά θα πείτε το συνηθισμένο, «το καίμε και είμαστε οκ»…

Άλλωστε όταν δεν σου κοστίζει η ζωή του γιατί να σου κοστίσει ο θάνατός του;

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eikastiko