Αποχαιρετώντας το 2017 – Καλωσορίζοντας το 2018

31/12/17

Αποχαιρετώντας το 2017 – Καλωσορίζοντας το 2018

Αποχαιρετώντας το 2017 – Καλωσορίζοντας το 2018
Την χρονιά που μας πέρασε καταφέραμε:
 Να περιθάλψουμε και να βρούμε σπίτια σε 12 ιπποειδή
 Να μιλήσουμε για την κακοποίηση και εγκατάλειψη ιπποειδών σε ΜΜΕ ώστε να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες.
 Να ξεκινήσουμε την ενημερωτική εκστρατεία μας «Μην σιωπάς στην κακοποίηση τους, γίνε εσύ η φωνή τους» με τηλεοπτικό σποτ και έκδοση φυλλαδίων. Αφιλοκερδώς μας βοήθησαν στην δημιουργία των βίντεο η εταιρεία παραγωγής TopCut Modiano. Ενώ η Evanthia Reboutsika – Ευανθία Ρεμπούτσικα μας χάρισε την υπέροχη μουσική της.
 Να γίνουμε ως σωματείο μέλος στο Eurogroup for Animals με έδρα τις Βρυξέλλες
 Να ξεκινήσουμε την συνεργασία μας με την Animal Action σε ότι αφορά καταγγελίες και Νομοθεσία των ιπποειδών στην Ελλάδα
 Να καταθέσουμε ερώτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την Νομοθεσία και ευζωία των ιπποειδών στην χώρα μας
 Να βραβευτούμε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και την Κίνηση Πολιτών για μια Ανοικτή Κοινωνία ως μια από τις 8 ανάμεσα σε 76 σημαντικές εθελοντικές ομάδες του 2017.
 Να συμμετάσχουμε για πρώτη φορά φιλοξενούμενοι του ΣΠΑΖ ( Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων ,SPAZ Greece) σε Χριστουγεννιάτικο παζάρι και να συνεργαστούμε με την Jo’s unique handmade jewels & crafts η οποία μας χάρισε το κέρδος στις πωλήσεις από τα κοσμήματά της.
 Να φροντίσουμε 5 ακόμα ιπποειδή σε χώρους φιλοξενίας
 Να συγκεντρώσουμε σε συνεργασία με την Animal Action 11.500 υπογραφές ώστε να έχουμε περισσότερη δύναμη στις συναντήσεις και συζητήσεις μας με τους αρμόδιους φορείς και ειδικά το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, http://tinyurl.com/yb7eo23z.
 Να συνεχίσουμε τις έρευνες σε χώρους όπου τα ιπποειδή κακοποιούνται με σκοπό το κέρδος
 Να ασχοληθούμε με δεκάδες καταγγελίες σε όλη την χώρα ώστε ακόμα και σε εκείνες που δεν μπορέσαμε να δράσουμε άμεσα να τις παρακολουθούμε ώστε μελλοντικά να βοηθήσουμε
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας χάρισαν έστω και ένα λεπτό από τον πολύτιμο χρόνο τους. Όσους μας ενίσχυσαν ακόμα και με 1€ στην πολύ δύσκολη για όλους οικονομική εποχή.
Τον φύλακα άγγελο μας που μας βοήθησε και θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Τους μοναδικούς εθελοντές μας που ξεκινήσαμε παρέα αυτό το δύσκολο ταξίδι με μοναδική μας δύναμη την αφοσίωση μας σε αυτά τα υπέροχα ζώα.
Κι επειδή με ευχές δεν αλλάζει τίποτα παρά μόνο με πράξεις υποσχόμαστε πως το 2018 θα είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους.
happy new year

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eikastiko